Любовна магия поразява децата на този, който я е направил. Специалистите по окултното съветват хората да не прибягват към направата на любовна магия, за да не страдат след това.

Според експертите не бива да се раждат деца от връзка, която е започнала след направена любовна магия. Тъй като заклинанието гарантирано ще рефлектира и ще се върне обратно.

Само че в негативен аспект и ще се стовари върху наследниците, плод на подобна връзка, която не е изградена върху истинска обич. Специалистите съветват към направата на любовна магия да се подхожда изключително внимателно и само в наистина необходими случай.

Като например когато във връзката ви с любимия се намеси трети човек, опитващ се да ви раздели. Видни експерти изтъкват, че се съгласяват да прибягнат до направата на магия за обич, и то бяла, само и единствено в случаи, когато трябва да се прогони любовник или любовница.

Освен това любовната магия може да бъде крайно опасна и дори да отнеме човешки живот, ако е направена непрофесионално. За съжаление обаче много хора се опитват да правят сами любовна магия и то в домовете си. Което е абсолютно забранено.

Ако партньорът ви вдига скандали без причина, ако не ви обръща внимание и е постоянно нервен, то най-вероятно над него тегне магия. Особено при мъжете не е никак трудно да се разпознае кога някой се е опитал да ги омагьоса. В повечето случаи те започват да плачат твърде често и без никаква причина.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук